בית יוקרה בברזיל שצף מעל היער

instagram viewer

מתחבא בין חופת היער האטלנטי, עם נוף לאוקיינוס ​​הנמתח לפניו, בית מגורים מודרני זה נראה מבודד באושר מהלחצים של החברה. עוצב על ידי סטודיו ארתור קאסאס אדריכלים, בית מגורים זה בגודל 947 מ"ר בברזיל בנוי מעץ טבעי ואבן כדי להיות בהרמוניה עם הסביבה הטבעית. נראה שהבית מרחף מעל קרקעית היער, שם הוא תופס מראות טובים יותר. חדרי השינה וסוויטת האורחים מסודרים בשני מפלסי משנה, בעוד שמרפסת בקומה העליונה מציעה פנורמה מרהיבה של 180 מעלות. בגובה צמרת העצים, החלל החברתי המרכזי בבית נשאב נוף פתוח אך עדיין טובל להפליא בצמחייה.

  • 1 |
הבית מגיח מבין העצים, דוחף החוצה דרך הצמחייה כמו הרפתקן ותיק המחפש את הנוף. חזית הזכוכית חושפת את סוויטת האירוח היוקרתית ואת המשרד הביתי בבסיס הבניין, עם סוויטות חדר שינה נוספות מוערמות למעלה.

  • 2 |
גג ירוק מיישב את הארכיטקטורה המודרנית בסביבתו השופעת. בריכת שחייה ארוכה משתרעת על פני קצה המרפסת בקומה העליונה, ומציבה אותה בחזית ובמרכזה עם פנורמה של האוקיינוס.

פרסומת

  • 3 |
כשטובלים במי הבריכה הקרירים, קל לדמיין את היותו באוקיינוס ​​הרחב מתחת. זו לא רק בריכת שחייה אלא מקום ממריץ ומרומם לבילוי בשקיעה ובזריחה. נָסִיג דלתות צמוד למרפסת הבריכה עם חלל המגורים הראשי, ויוצר חיבור אחד זורם חופשי בין מגורים פנימיים וחיצונים.

  • 4 |
לבית יוקרתי זה יש א סלון עם נוף מרהיב. צמרות העצים נוגסות בקצה פנורמה סוחפת של האוקיינוס, שבה המוני יבשה סלעיים עולים מהגלים כמו יצורי ים גדולים.

  • 5 |
קמין מודרני צמוד תקרה יורד במרכז הנוף, מוסיף להבה דרמטית וחמימות מנחמת לחוויה. תקרה מצופה עץ בונה על נעים ואסתטיקה מרגיעה.

  • 6 |
שתיים כיסאות משובצים לשבת בחלק האחורי של סידור הרהיטים בסלון, במיקום מושלם לכיוון הפנורמה. מאחוריהם, שורת סנפירי מתכת, מכוסים בעץ, מקובעים אל קורות הבטון של החזית. הסנפירים פותחים נוף צפוף של הצמחייה שמסביב.

  • 7 |
הבסיס של ה אח מודרני נראה מתנודד ללא משקל בקצה אחד, בדומה לאפקט הצף של ארכיטקטורת הבית עצמו. אורות המסלול נעים לאורך פסים מוארים בתקרת העץ, ומפצלים בבהירות את לוחות העץ המוצקים.

  • 8 |
שולחן קפה מודרני ייחודי, שעוצב על ידי ארתור קאסאס, מהווה את הליבה של מערך ריהוט הטרקלין. אגרטל זכוכית מביא טְרוֹפִּי משאיר ללב הבית.

פרסומת

  • 9 |
בקצה אחד של הקומה הראשית נבנה מתחם נפרד, תחוב מאחורי אח מודרני אחר. מקום זה שוכן מאחורי צמרות העצים הגבוהות ביותר, ויש בו אווירה נעימה ואינטימית. ספה מודולרית מצייר תצורה בצורת L שעמוסה במבחר של כריות רכות. שולחן קפה עגול מחזיר אור טבעי עם משטח זכוכית חלק.

  • 10 |
קירות אבן מעניקים לבית המודרני מהות כפרית המתורגמת מהחזית אל הפנים.

  • 11 |
בחזרה לאזור הטרקלין הראשי, גרם מדרגות מודרני יורד מאחורי אחד מהמודרניים ספות.

  • 12 |
מעקה עץ עבה מחלק את סידור המדרגות והסלון. קירות אבן מחוספסים מספקים סתירה טקסטורה לגרגר העץ החלק.

  • 13 |
אלמנטים פיסוליים מנקדים את חלל המגורים הרחב, ומוסיפים רגעים של תככים לתפאורה המתוחכמת.

  • 14 |
כסאות נוח מציעים לבעלי הבית מקום לספוג קצת קרניים או להביט בכוכבים בלילה.

  • 15 |
בקצה השני של מרפסת בריכת השחייה, כיסאות חוץ מודרניים משולבים עם עיצוב ספה בצורת L.

  • 16 |
שולחן קפה יפהפה בקצה חי משלים את אנסמבל ריהוט החוץ.

  • 17 |
עננים חולפים ממעל בחלומות בעוד גלים חופים את קו החוף למטה.

  • 18 |
שולחן אוכל בקצה חי משולב עם כיסאות אפורים מודרניים. קישוטים מיותרים נשמרים למינימום. פשוט אגרטל זכוכית מביא הבזק של ירק למזנון חדר האוכל.

  • 19 |
הבטון הלבן עיצוב גרם מדרגות מואר בצורה אטמוספרית על ידי נוריות LED שקועות. התאורה הרכה מדגישה את המרקם הנפלא של קירות האבן הכפריים.

  • 20 |
נורות LED היקפיות משחילות את אורך המסדרון בקומה התחתונה, ומובילות את הדרך לחדרי השינה.

  • 21 |
חדר המדרגות זוכה לאור גם מהסלון שמעל.

  • 22 |
המטבח ממוקם בקומה הראשית יחד עם הסלון. זהו חלל נפרד עם פלטה חלקה ואפורה כהה. טיפול התקרה בחיפוי עץ ממשיך בחלל הקולינרי, המנוגד בחום לארונות הכהים. אריחי רצפה בהירים מרימים את התוכנית.

  • 23 |
ארונות אחסון גדולים מעץ בנויים בשביל המחבר בין חללי המגורים.

  • 24 |
חדרי השינה מעוצבים בצורה נקייה בגוונים טריים ונייטרליים כדי לקדם מנוחה ורגיעה. הפלטה הרגועה מאפשרת לנוף המרהיב לקבל עדיפות. ראש מיטה כפרי מעץ מביא פרוסה נועזת של יופי יער.

  • 25 |
שברי יער מציצים מבעד לסנפירי המתכת המצופים בעץ שגדלים לגובה של 4 מטרים מסביב לבניין.

  • 26 |
מהשמיים, הנכס נראה כמו תיבת אוצר קטנה, אבודה בין עלי היער.

  • 27 |
אזורי בריאות והרפיה ממוקמים בשכבת הבסיס של הנכס, לרבות ספא, סאונה וחדר כושר.

  • 28 |
ההרכב החומרי סימפטי לנוף. סנפירי העץ האנכיים מתמזגים עם גזעי העצים המתנשאים.

  • 29 |
למרות הטבילה העמוקה שלו בטבע, הנכס נגיש בקלות בכביש.

  • 30 |
מרפסת הבריכה הגדולה והמרחבים החברתיים הופכים את הבית הזה למקום אידיאלי לאירוח אורחים ומשפחה מורחבת.

  • 31 |


קריאה מומלצת:נוף לים וקירות אבן יוצרים בית מודרני יוקרתי בברזיל

instagram story viewer
  • Apr 28, 2023
  • 83
  • 0