בית בריטי יפהפה הממוקם בבוסתן שופע [וידאו]

instagram viewer

התחלה חדשה מתחילה עבור בעל הבית הגאה של Claywood House בהמפשייר, אנגליה, שנועד לשלב בצורה חלקה דרישות נגישות לכסא גלגלים. הכללה אלגנטית של מסדרונות רחבים, חלונות נמוכים וספי סומק המאפשרים ללקוח לנוע בחופשיות דרך הבית והחללים החיצוניים שלה עזרה לזכות בבית השנה 2022, זוכה פרסי הבתים הבריטיים סטָטוּס. נוצר על ידי צוות האדריכלים המוכשר ב אייר צ'מברליין גונט, בית 5 חדרי שינה זה הוא גם עיצוב בית עכשווי מגניב, דל פחמן עם מעטפת אטומה ומבודדת. הוא כולל מערך פוטו-וולטאי בהספק של 12 קילוואט, משאבת חום מקור קרקע ומערכת אוורור מכנית לשחזור חום, וכל זה מגיע לשיאו בבניין חדש בר-קיימא במיוחד.

  • 1 |
בשטח של 750 מ"ר, הבית המודרני ממוקם בפרדס שהיה שייך בעבר לשטח ביתו הקודם של הלקוח. הדירה המקורית הייתה בית רב-מפלסי שלא התאים להסבה למעון נגיש לכיסאות גלגלים, וכך נמכר הלאה.

  • 2 |
ה חוץ מודרני מעוצב בניגוד לארכיטקטורה המסורתית של בית הלקוח הקודם, המייצגת את ההתחלה החדשה המשמעותית עבורה ועבורה מִשׁפָּחָה.

פרסומת

  • 3 |
הארכיטקטורה עוצבה בתגובה לטופוגרפיה המשופעת ולגבול הטבעי של האתר, וכדי למזער את ההשפעה על הנוף המבוסס.

  • 4 |
הרכב הבית בנוי כך שנופים ישירים הרחק מהבית הקודם, ובמקום זאת משקיף על הגנים. סידור זה יוצר כניסה מבוססת היטב לנכס החדש, כמו גם מודולי מגורים מוגנים נעימים.

  • 5 |
עיצוב נוף צבעוני מרכך את הטבע החד והליניארי של האדריכלות העכשווית.

  • 6 |
שבילים חלקים ומשופעים בעדינות מבטיחים שמשתמש בכיסא גלגלים יכול לעשות מעבר קל אל הנכס וממנו.

  • 7 |
פרויקט נספח אורחים בגישה פרטית מדרום לבית.

  • 8 |
בעת תכנון המראה החיצוני של הבית, נשאבה השראה ממפעלי הלבנים ההיסטוריים ובורות החרס הנמצאים בסמוך לבית. לבנים חיוורות בפורמט ארוך יוצרות נפח בסיס כבד מבחינה ויזואלית, התומך בחלק העליון של עץ מנוגד.

פרסומת

  • 9 |
הפנים הוא חלל מכיל המבטיח רגעי חיבור מתמשכים לכל המשפחה. בשולחן האוכל מעץ יש מקום למשתמש בכיסא גלגלים להתרומם בקלות בראש השולחן. חצי האי במטבח נמוך מספיק כדי לראות מישיבה.

  • 10 |
זיגוג מהרצפה עד התקרה והחלונות הנמוכים מציעים נוף מלא ויפה אל הגן עבור בני משפחה בכיסא גלגלים וגם בעמידה. שבילים ומסדרונות רחבים מאפשרים לכל בני המשפחה לעבור אחד ליד השני בקלות.

  • 11 |
מלוטש שָׁחוֹר עיצוב המטבח משלים את חיפוי העץ השחור בחלקו החיצוני של הבית.

  • 12 |
יצירות אמנות מודרניות מספקות רגעים מרוממים של צבע בכל הבית, שעומדים בניגוד עליז לרקע הלבן, האפור והשחור הצח.

  • 13 |
הבית כולל מעלית לנגישות מלאה.

  • 14 |
עיצוב מדרגות עץ פשוט ובהיר עולה על פני קיר עץ שחור, ויוצר ניגודיות רעננה.

  • 15 |
פסנתר כנף ממלא את חלל המגורים הפתוח במוזיקה.

  • 16 |
אור השמש חותך את הרווחים בנפח העליון מכוסה עץ, ויוצר משחק אור נפלא במסדרון המוביל לחדרי השינה.

  • 17 |
גיאומטרי שטיח לחדר שינה צבע מאסטר גדול חדר שינה, כאשר ארונות בגדים מובנים מובנים לאגף כל צד של המיטה. חלונות ענק מהרצפה עד התקרה רוחצים את חדר השינה הראשי בנופים ירוקים מוארים ומפוארים.

  • 18 |
עיצוב חדר אמבטיה נגיש עטוף במלואו באריחי טרוורטין יוקרתיים.

  • 19 |
תאורת אטמוספירה רכה מסדרת את היקף החדר.

  • 20 |
הבית כולל גם בריכת פיזיותרפיה, חדר כושר וסוויטת מטפלת.

  • 21 |
חלונות ארוכים ודקים וצוהריים מפיצים קרני שמש על פני המים.

  • 22 |
באגף האורחים, שטיח צבעוני נוסף מביא אווירה עליזה. השטיח משמש כמכשיר יעוד להקמת אזור טרקלין, שבו שני נוח אפור כורסאות מנוחה. מיטה כפרית חולשת על הקצה הרחוק של האגף עם צללית מקושתת בולטת.

  • 23 |
הקצה הנגדי של הנספח מוקדש לפינת אוכל קטנה עם שולחן לשניים. כוננית ייחודית מקשטת את קיר המוקד באופן מודרני.

  • 24 |
א סביבת עבודה ביתית מתאים בצורה מסודרת לפינת חלון.

  • 25 |
חדר מקלחת נגיש מצויד במלואו במעקות כרום.

  • 26 |
חדר אמבטיה קטן יותר עוקב אחר עיצוב קונבנציונלי. אריחי גרניט אפורים משלימים אסתטיקה פשוטה ומינימליסטית על פני הקירות, הרצפה וה אַמבַּטִיָה.

  • 27 |
בחדר המשחקים, ארונות ומדפי ספרים בהזמנה אישית מצפים את הקירות בצורת L כדי לחבק שולחן סנוקר במרכז.

  • 28 |
מתקנים לטיפול מומחים כלולים בנוחות באתר.

  • 29 |
חשיפות עמוקות וחתכים מחורצים נועדו לבטא את העומק והמוצקות של קומת הקרקע לְבֵנָה כרך.

  • 30 |
נפח הבסיס של הבית מכיל את חללי המגורים העיקריים, מוסך החניה ואזור בריכת השחייה הטיפולית המקורה.

  • 31 |
חלון מסיבי מביא פנורמה של גן אל אגף האורחים בכרך העליון הניצח.

  • 32 |
חלונות חושפים בחזית המזרחית והמערבית, עם לוחות עץ שצועדים ביניהם, נועדו לשחזר את התבנית הקצבית של העצים שמסביב.

  • 33 |
מעברים חלקים על פני ספי שטיפה מאפשרים לטשטש בצורה מאושרת את הגבול בין חללים פנימיים וחיצוניים, מה שמבטיח גישה נוחה לכסא גלגלים לגינה.

  • 34 |
אורות חוץ מאירים זרקור את הבית, את שביל הכניסה הסוחף ואת הגנים המעוצבים בלילה.

  • 35 |
מוסך גדול ואזורי אחסון בשפע שומרים על כיסאות גלגלים חסומים אך נגישים בקלות.

  • 36 |
הבית המודרני נח בעדינות בסביבה הטבעית.

  • 37 |
המיקום עטור העצים מעניק פרטיות לבעלי הבית למרות הכללת חלונות גדולים ונמוכים.

  • 38 |
גבולות אטרקטיביים יוצרים מסלול ציורי ברחבי הבית.

  • 39 |
תוכנית קומת קרקע.

  • 40 |
תוכנית קומה ראשונה.


בדוק את סרטון סיור ביתי:

תהיה בטוח ל הירשם לעיצוב הבית ב-YouTube לסרטוני אדריכלות ועיצוב רגילים.

קריאה מומלצת:Ritzy UK Home עם הדגשים מתכתיים של גלאם

instagram story viewer
  • Jun 01, 2022
  • 79
  • 0