בית קוסמופוליטי נועז באיסטנבול

instagram viewer

לבית S באיסטנבול עיצוב פנים עכשווי עם טוויסט טבעי ונעשה על ידי מעצב טנג'ו אוזלגין. לאוזלגין היה האתגר ליצור עיצוב קוסמופוליטי שיספק את אורח חייו של בעל הבית תוך הצגת תפיסת האדריכל של שימוש באלמנטים טבעיים המשלימים את הבית חִיצוֹנִי. הוא נענה לאתגר זה ויצר חלל מלא במרקמי אבן ועץ המביאים לאווירה הטבעית תוך שילוב של נוחות מודרנית וסגנון אופנתי. כל קומה בבית זה תוכננה בקונספט אחר ובגלל האדמה המשופעת עליה היא יושבת; הקומה העליונה היא למעשה הכניסה. קומה זו מכילה גם את כל חדרי השינה בבית בעוד שבקומה האמצעית יש את המטבח, ובקומת הקרקע יש אזור מגורים מלא באלקטרוניקה, חדר אדים וסאונה. קומה זו פתוחה גם לפטיו ולבריכה החיצוניים. בית זה משלב יפה סגנון אורבני עם סביבה טבעית היוצרת אנרגיה רגועה בכל הבית. המרקמים והחומרים של אבן ועץ מאפשרים נוכחות טבעית ואילו הריהוט והפאר לאורך כל הדרך נותנים את התחושה המודרנית. התאורה בבית היא מינימלית המדגישה את השימוש באור השמש בחלל ולא באור מלאכותי בשפע.

instagram story viewer
  • Aug 25, 2021
  • 87
  • 0