Et træ- og betonhus, der åbner til en indbydende pool [Video]

instagram viewer

Træ og beton væver en ligevægt af varme og diskret elegance i dette arkitektoniske mesterværk, skabt af Montevideo Studio. Med stive linjer og vinkelpræcision fremstår denne bolig som et vidnesbyrd om horisontalitetens kunst. Mens dens udvendige en-etagers facade tilbyder en beskeden introduktion til iagttageren, udspiller det virkelige drama sig inden for hjemmets generøse fodaftryk. Det lineære interiør tager form gennem tre adskilte zoner, et minutiøst rumligt design, der optimerer klimaet og tilgodeser beboernes kræsne behov. Natur og arkitektonisk design indgår i en fredelig udveksling, hvor det grønne landskab bryder grænserne for det moderne hjem og beriger den rumlige oplevelse.

  • 1 |
En skrånende topografi adskiller blidt det moderne hus fra hovedgaden, hvilket giver det en naturlig grænse for privatlivets fred fra forbipasserende, samt et vidunderligt forhøjet udsigtspunkt. En maske af træskodder afskærmer hjemmets indre fra det ydre miljø og giver det et ekstra lag af hemmeligholdelse og et filter mod hårdt sollys.

  • 2 |
Mens vi bevæger os rundt i bygningen, åbenbarer den forreste indgang sig subtilt på toppen af ​​bakken, sat tilbage under et skyggefuldt, betonudhæng. En etableret moderne landskabsdesign af modne træer, buske og græsser indhyller den nutidige bolig med et muntert gemyt. Det naturlige grønt fjer blødt kanterne af den skarpe, lineære arkitektur og lægger det ind i miljøet.

Reklame

  • 3 |
Gæster bydes velkommen i hovedstuen, et optimistisk rum med stor karakter og varme.

  • 4 |
Udprægede opholdszoner brydes af en lille gårdhave, som skaber ekstra dimension og slidser i tættere sammenhæng med haven. Tropiske planter trives under en indrammet himmel. LED-bånd er installeret rundt om bunden af ​​betongårdens grænse for at oplyse bladene, når skumringen sænker sig.

  • 5 |
En underjordisk garage skærer skarpt ind i den lille bjergskråning for at opbevare køretøjer ude af syne og i kølig skygge. Den brede betonudskæring skaber en fed balance med hovedhusets struktur ovenpå.

  • 6 |
Flade betonplader fikserer husets vandrette grænser og komprimerer køligt en varig flade af skodder med træspalter. Materialekontrasten overdriver boligdesignets strakte horisontalitet.

  • 7 |
Naturligt lys fra nord omfavnes af det ekspansive galleri, mens den sydlige side af interiøret er beskyttende bevogtet af en solid betonfacade.

  • 8 |
Den enorme betonterrasse og sammenhængende træterrasse skaber platforme for indbydende udendørs opholdsarealer. Den nederste græsplæne med en trædestenssti giver mulighed for naturudforskning blandt de overhængende træer og frodige grænser.

Reklame

  • 9 |
Betonverandaen trækker en vidtstrakt linje gennem landskabet og giver plads til, at husejerne kan vandre mellem opholdszoner uden at vove sig indenfor.

  • 10 |
En bålplads kalder beboerne ud på den store terrasse om aftenen og opmuntrer til socialt samvær, hyggelige samtaler og latter langt ud på natten.

  • 11 |
Indretningen af ​​indvendige og udvendige opholdsrum er omhyggeligt planlagt for bedst muligt at udnytte de klimatiske forhold i området og for at tilfredsstille boligejernes daglige ønsker.

  • 12 |
Svømmehallen tilføjer et ekstra lag af funktionalitet og sjov til det moderne boligdesign. Dens kølige blå vand maler en afspejling af den skyfri himmel.

  • 13 |
Lyse og farverige moderne liggestole samler en munter energi på tværs af swimmingpooldækket, hvilket bringer legende mønstre og indfald til området.

  • 14 |
Vinduesskodderne i træ med sprosser bliver levende under skarpt solskin og udstråler en rig, naturlig tone.

  • 15 |
Træ-spalteæstetikken går igen på vægge inde i hjemmet for at videreføre en sammenhængende fortælling.

  • 16 |
Strategisk placerede ovenlys suger naturligt lys ind på husets sydside, hvor vægge er opført i massiv beton.

  • 17 |
Selv de indvendige døre bærer en træspaltebeklædning for stille og roligt at camouflere dem med omkredsen.

  • 18 |
Uden for den smalle gang, der fører til soveværelserne, folder et målrettet og fortryllende opholdsrum sig ud.

  • 19 |
Det store opholdsrum omfatter et lyst opholdsområde, en formel spisestue og et rummeligt køkken. Gulv-til-loft køkkenskabe i træ og træbeklædte vægge skaber en hyggelig kokon af naturlig tekstur og gylden tone. Glasskydedøre byder velkommen til udsigten over de omkringliggende haver og forvandler vegetationen til en omsluttende væg.

  • 20 |
Når glasdørene trækkes tilbage, kan trævinduesskodderne forblive lukkede for at skygge interiøret fra solens direkte skær, mens de stadig nyder fordelene ved brisen. Lamellerne laver smukt skyggespil på trægulvet.

  • 21 |
Beton og træ udgør en sammenhængende æstetik på tværs af det store opholdsrum. Køkkenet diner er forbundet med terrassen og poolen, så maden nemt kan udføres og nydes udendørs.

  • 22 |
Trædøre trækker sig tilbage for at afsløre et veludstyret køkkenforberedelsesområde. Den grå flade komplementerer den dristige betonkøkkenø.

  • 23 |
Den forenklede materialepalet af beton, træ og glas fremmaner en luft af nøgternhed og varme.

  • 24 |
Hjemmets horisontale funktionalitet og en urokkelig enhed af materialer giver en unik rumlig oplevelse. Flade betonplader forbinder uforbeholdent alle indvendige og udvendige opholdsrum. Glas- og træelementer åbner op for en visuel fusion mellem indendørs ophold og udendørsoplevelsen.

  • 25 |
Nede i kælderen, sammen med parkeringskælderen, er faciliteterne placeret tæt på facaden af ​​praktiske årsager. En trappe og en sidevej fører besøgende til hovedindgangen via den største terrasse.

  • 26 |
Grundplan.

  • 27 |
Sidehøjde med swimmingpool og terrasse.

  • 28 |
Sidebillede viser kælderen med servicearealer og den underjordiske parkeringskælder.


Tjek ud video om hjemmevisning:

Vær sikker på abonner på Home Designing på Youtube til almindelige arkitektur- og designvideoer.

Anbefalet læsning:Moody moderne industrielt interiør med træ- og betonindretning

instagram story viewer
  • Dec 06, 2023
  • 93
  • 0