Et mesterværk af moderne livsstil og naturintegration i Brasilien

instagram viewer

I det fredfyldte landskab i Araraquara, Brasilien, står et 2.885 kvadratmeter stort familiehus bag et brutalistisk betonydre. Lavet af Caio Persighini Arquitetura, Casa Patio er en to-etagers fusion af moderne liv med naturen. Fra starten var konceptet med en åben terrasse indlejret i selve kernen af ​​projektet. Terrænets unikke topografi, med en blid hældning, inspirerede hjemmets design i flere niveauer, og opdelte det i en anden sal, en semi-kælder og en social stueetage. Huset integrerer problemfrit rummelige opholdsområder, et gourmetkøkken, suiter med tre soveværelser, et vaskerum og et bryggeri, der tilbyder en harmonisk blanding af funktionalitet og æstetik.

  • 1 |
Når du udforsker denne dynamiske bolig, tilbyder hvert hjørne et unikt perspektiv, der skaber en atmosfære af komfort, ro og kontemplativ skønhed. Uden for hjemmet er et familieafslapningsområde domineret af et rektangulært swimmingpooldesign, som flyder under et forhøjet øvre volumen.

  • 2 |
Varm træterrasse indrammer den kølige blå swimmingpool, opvarmet af strålende solskin. Poolen finder et pusterum fra solen i skyggen af ​​bygningens sammensætning. Et lille træ og tilgrænsende buske giver mindre skyggepytter på tværs af terrassen.

Reklame

  • 3 |
Det hvide Ipê-træ fungerer som et midtpunkt for et lille udendørs opholdsområde. Træterrasse indrammer dens slanke stamme.

  • 4 |
En udendørs stol og fodskammel giver det pyntede gårdhavedesign, som opløses til en græsplæne ved sine grænser.

  • 5 |
Kundernes ønske om et åbent rekreativt område var fremherskende fra projektets start og blev hovedfokus.

  • 6 |
Muxarabi-skærme indhyller husets ansigt og giver privatliv uden at afskære udsigten.

  • 7 |
Muxarabi-skærmene inspirerer trappens æstetik, hvor de udmønter sig i et balustradedesign i fuld højde.

  • 8 |
Beton og glas dominerer den arkitektoniske sammensætning og boligindretningen. Træterrasserne og skærmene giver en varm modvægt.

Reklame

  • 9 |
Swimmingpoolen har en ekspansiv Baja-hylde, der fungerer som indgangssted og solbadehylde.

  • 10 |
En L-formet kant af planter omslutter soldækket med frodigt grønt.

  • 11 |
Betonelementer blev støbt på plads, hvilket gjorde projektet mere flydende.

  • 12 |
Den U-formede sammensætning af hjemmet, som omslutter dens gårdhave, skaber en følelse af sikkerhed og fredelig afsondrethed fra verden.

  • 13 |
Kæmpe træskodder lukker på tværs af soveværelserne, som er hævet direkte over swimmingpoolen. Når skærmene åbnes, kan beboerne sidde på gulvet i deres soveværelse og dingle med benene over den funklende blå pool.

  • 14 |
På trods af en næsten 180 graders panoramaudsigt fra sengen, har husejerne privatliv fra naboerne selv med gardinerne åbne, takket være muxarabi-skærmene.

  • 15 |
Sprossevinduerne filtrerer også vores stærke sollys og holder de indvendige rum kølige og komfortable.

  • 16 |
Når skodderne er åbne, bliver soveværelserne forbundet med de udendørs rekreative rum, hvilket tillader konstant kommunikation mellem familiemedlemmer.

  • 17 |
Det primære opholdsrum har flydende integration med det ydre via gulv-til-loft glasdøre. Der er også en visuel forbindelse med den ophængte soveværelsesblok, garagen og hallen. Den stærke forbindelse med de omkringliggende rum skaber en følelse af komfort og nærhed for familien.

  • 18 |
Bræddeformede betonvægge giver boligen en dyb tekstural appel med en industriel essens.

  • 19 |
Sorte skinnelys spreder jævn belysning over det åbne boligareal.

  • 20 |
En lineær, grå stuesofa skubber en frisk modernitet gennem det rå, industriinspirerede rum.

  • 21 |
En stol og fodskammel i Eames-stil tilføjer et klassisk designelement til stuen. Et simpelt gråt tæppe blødgør mikrocementgulvet.

  • 22 |
Træ-spaltepaneler omslutter køkkenets fokusvæg med teksturel interesse og tilføjer rig visuel varme til boligarealet som helhed.

  • 23 |
Spiseområdet sidder i sollys mellem dobbeltvinduer.

  • 24 |
Med glasdørene åbne bliver den indendørs spiseplads en del af det udendørs opholdsrum.

  • 25 |
Betontrappen stiger og falder lige ved spisekøkkenet.

  • 26 |
En køkkenø af støbt beton står i centrum i opholdsrummet. Barstole i træ med plads til fem ved morgenmadsbaren.

  • 27 |
Ovnen og køkkenvasken er sat ind i spiseøen i beton, hvilket gør den til et omdrejningspunkt for aktivitet.

  • 28 |
Et betonloft dækker den solfyldte stue med en humørfyldt baldakin.

  • 29 |
Det forhøjede soveværelse har en privilegeret udsigt over ejendommen, hvilket skaber en opløftende oplevelse.

  • 30 |
Letvægts hvide voiles indrammer soveværelsesvinduerne med to aspekter. Deres sorte rammer fremhæver kraftigt det minimalistiske indretningsskema og slår en fed kontrast mod betonloftet og varme soveværelsesmøbler af træ.

  • 31 |
Efter panoramaudsigten udgør en sengegavl af træ omdrejningspunktet i soveværelset. Matchende trægarderobeskabe fører fra soveværelset ind i et ensuite badeværelse.

  • 32 |
Bagsiden af ​​den træbeklædte sengegavl er hjemsted for en dobbelt håndvask badeværelse forfængelighed enhed og et stort spejl, der reflekterer lyset fra et stort vindue.

  • 33 |
En lang bænk understreger badeværelsesvinduet og giver rigelig opbevaring til håndklæder og toiletartikler.

  • 34 |
Det skrånende terræn afgjorde konstruktionen og layoutet i flere niveauer af huset, herunder en semi-kælder, en social stueetage til at modtage gæster og en privat anden sal.

  • 35 |
En tilgængelig rampe nærmer sig huset.

  • 36 |
Entréen giver trappe adgang til kælderen og første sal og filtrerer direkte ind i stueetagens opholdsrum.

  • 37 |
Soveværelsesvolumenet er dristigt udkraget over indkørslen.

  • 38 |
På forsiden af ​​huset omslutter de parallelle stue- og soveværelsesvolumener hoveddøren med en indbydende omfavnelse. Bagerst i huset indrammer volumerne hyggeligt gården.

  • 39 |


Anbefalet læsning:Et luksushjem i Brasilien, der svæver over skoven

instagram story viewer
  • Nov 27, 2023
  • 49
  • 0