En skulpturel betonklædt moderne villa i Tyskland

instagram viewer

Gemt gemt på en skovklædt 3000 kvadratmeter stor grund, anvender denne moderne arkitektoniske glæde en række forskellige smarte teknikker til at bevare sit privatliv, mens man stadig nyder den vidunderlige overflod af natur, der omgiver det. Neo Villa er et 484 kvadratmeter stort hus beliggende i Rosengarten, Tyskland, afsluttet af Querkopf Architekten i 2019. Ingen to vinkler er helt ens - dette dimensionelle og dynamiske hjem har masser af overraskelser i vente. Fotoserien nedenfor udforsker denne bolig udefra og indefra, tager en tur rundt i omkredsen og stopper ind for et kig på flere af værelserne.

  • 1 |
Turen åbner med udsigt fra hele hjemmets private indkørsel. Selv fra denne vinkel kan du se, hvordan dette hus i skoven er selektivt afskærmet af landskabet.

  • 2 |
Imponerende og åbent på én gang - den moderne hjem udvendigt er et kontrastdrama. Luftige glasvinduer omslutter opholdsområderne nedenunder, mens de er formidable beton volumen understøttes af v-formede bjælker nedenfor.

Reklame

  • 3 |
Om natten understreger blid belysning yderligere forskellen mellem det udsatte lavere niveau og det private ovenpå.

  • 4 |
Skydedøre i glas giver beboerne let adgang til poolen og loungeområdet.

  • 5 |
Pooldesignet er især unikt og stikker ud fra terrassen for at understrege husets arkitektoniske temaer. Plys udendørs loungestole nyde udsigten til den pulserende baggård.

  • 6 |
Fra moderne stue, kommunikation med det udendørs er nøglen. Lavprofilerede møbler hjælper med at bevare udsigten-selv den høje bueform gulv lampe skærer en tynd og sart profil.

  • 7 |
I hele hjemmet finder du et udvalg af accenter, der væver en tråd af naturen tilbage i det betondominerede indeklima. Her bliver udglattede logfiler en gruppering af rustik sofaborde.

  • 8 |
Beton, glas og stål udgør det indendørs landskab - en skarp kontrast til den frodige vegetation ud over.

Reklame

  • 9 |
EN moderne pejs strækker sig over rummet.

  • 10 |
Takket være sin centrale beliggenhed og åbne sider, er pejsen i stand til at dele sin indbydende aura med både stue og spiseplads.

  • 11 |
Høje gulv til loft-vinduer strækker sig over hele spisestuens væghøjde og fortsætter endda over loftet. Dette giver en utrolig udsigt fra spisestuen, men også fra det glasvæggede værelse, der kigger ned ovenfra.

  • 12 |
En serie af spisestue vedhæng lys belyse det rustikke spisebord ovenfra - disse er fra Melt -kollektionen fra Tom Dixon.

  • 13 |
Siddepladserne er fra Om en stol serie af Hee Welling.

  • 14 |
Hængende cantilever -trapper fører ovenpå, mens køkkenet er tilgængeligt gennem gangen lige udenfor.

  • 15 |
Dette funktionelle område er kompakt, men alligevel praktisk. Den centrerer sig omkring en lys hvid køkkenø, dens indbyggede rækkevidde øverst stærkt oplyst af en række unikke pendellamper i køkkenet.

  • 16 |
Bag bag glasbanen er meget af underetagen let synlig. Hele layoutet synes designet til at maksimere naturligt lys og fællesskab med det udendørs.

  • 17 |
Teksturel betonvægge fortsætte i hele hjemmet. Mens vinduerne blødgør den fæstningslignende effekt fra nogle vinkler, omfavner andre elementer den. Her tilføjer vægmonterede fakler et strejf af mystik.

  • 18 |
Nu til et kig på hjemmets private områder. Mesteren soveværelse nyder den mest værdsatte udsigt med udsigt over den bagværk med træ og den snoede indkørsel i sten.

  • 19 |
Gardiner trækker sig tilbage for at afsløre et fjernsyn. Hængende pendellamper på hver side af sengen kaster et varmt skær for stemning.

  • 20 |
Et glamourøst brusebad åbner direkte ind i soveværelset og tager det naturlige lys ind og den fantastiske udsigt.

  • 21 |
En lille gang fører gennem bruseren og ind i et mindre vandskab. Badeværelse vedhæng lyser forfængelighed ovenfra.

  • 22 |
Et smukt gæstesoveværelse får en mere rustik æstetik med sin bjærgede træramme og store træ opbevaringsbænk. En anden pendel til soveværelset fortsætter det varme tema.

  • 23 |
Et ensuite badeværelse gør dette gæstesoveværelse særligt praktisk. Bag væggen med forfængelighed er et lille privat vandskab.

  • 24 |
Det vigtigste badeværelse er placeret tilbage ovenpå. De dekorative temaer forbliver ens mellem alle tre-her finder du endnu et stenbeklædt brusebad, flere runde spejle og endnu et rundt karvask.

  • 25 |
Det unik vandhane tilføjer et elegant strejf af metallisk elegance til temaet.

  • 26 |
Sammenlignet med den transparente bagside af hjemmet ser den hovedgange, der vender ud mod gaden, næsten imponerende ud. Det føles bevogtet og fæstningslignende, beklædt med vinduesløs beton, der kun er præget af en skræmmende sort dør.

  • 27 |
De to offset -mængder gør arkitektur se særligt dynamisk ud og ændre sin profil afhængigt af synsvinklen.

  • 28 |
Om natten belyser facaden lys.

  • 29 |
Et spil af lys og skygge forstærker dramaet i den unikke geometri.

  • 30 |
Hvis du fortsætter rundt om indkørslen bag på hjemmet, kan du begynde at se indgangen til garagerne.

  • 31 |
Adgang er stilfuld og bekvem.

  • 32 |
Omkring siden fører græsslåede trin til en rummelig terrasse med et fortov, der fører til husets forside.

  • 33 |
En række visualiseringer og gulvplaner giver et bedre billede af hjemmets struktur.

  • 34 |
Retvinkler undgås, hvor det er muligt.

  • 35 |
Her er udsigt til kældergulvet med garage og gæstesoveværelse.

  • 36 |
I stueetagen har du et mediarum ud til siden med stue, spisestue og køkken i hovedvolumen.

  • 37 |
Ovenpå indtager soveværelset den ene fløj, og et hjemmebibliotek fylder den anden.

  • 38 |
Denne udsigt viser det høje gulv til loft-vindue, der deler hjemmet i to.

  • 39 |
En anden visning af hjemmet viser variationen på delt niveau.

  • 40 |


Video på Youtube

Abonner på Home Designing på Youtube for en regelmæssig dosis af arkitektur- og indretningsvideoer.

instagram story viewer
  • Aug 25, 2021
  • 73
  • 0