Abstrakt familiehus, der giver flugt fra bylivet

instagram viewer

Abstrakte, lineære mængder stabler for at danne et skarpt moderne 4266 kvadratmeter hjem til en familie på fem i Bangalore, Indien. Lavet af Crest Arkitekter, skiller den unikke kantform sig skarpt ud mod en grå, tætbefolket storby. Ren hvid beton og rig træbeklædning omslutter en bolig baseret på den gamle arkitekturvidenskab i Vaastu, som favner naturens fordele. De indvendige rum er enkle, rummelige og designet omkring to anlagte gårde, hver med ovenlysvinduer, der oversvømmer sollys ind i husets åbent forbundne gulve. Det naturlige grønt bringer et værdifuldt stykke af det udendørs inde i den indadvendte bybolig med træer, der trækker øjet opad gennem det imponerende tomrum.

  • 1 |
En illusion af svævende masser opnås med slidser og åbninger omkring moderne hjem udvendigt, som giver bygningen sit navn, "Flydende vægge".

  • 2 |
Den visuelt engagerende struktur er defineret ud fra den tætbefolkede lokalitet ved skrå hvide betonvægge, der skubber frem fra forsiden og siden. Fyldig træbeklædning fremstår varm og indbydende under skærmen af ​​udvendige lys.

Reklame

  • 3 |
Tonetømmer og klare glaselementer sidestiller de massive hvide vægge.

  • 4 |
Utraditionelle cutaways er forskudt over bygningen for at indrømme naturlig lys og udsigt udefra, samtidig med at det ultimative privatliv bevares.

  • 5 |
Sol, der søger planter, springer bag hjemmets skjulende vægge og antyder det naturcentrerede design, der venter indeni.

  • 6 |
En imponerende frontport gør et smart og varigt første indtryk.

  • 7 |
En lagdelt veranda klatrer til den indre hoveddør, omgivet af frodige grønne græsplæner og fuld plante senge.

  • 8 |
Det hovedindgang er en helt klar og sømløs glaskasse, hvor den eneste ramme er omkring selve døren.

Reklame

  • 9 |
Når vi er inde i boligen, undslipper vi bylivet bag en skærm af højt voksende tropiske planter, der filtrerer sollys og nysgerrige øjne ud. Den "uformelle" lounge på bagsiden af ​​stueetagen er et stilfuldt arrangement af designer møbel med opløftende gul og blå accenter. En unik sofabord i glas er forhøjet af et iøjnefaldende område tæppe. En chic magasinholder supplerer en lænestol i Eames -stil.

  • 10 |
Små sideborde vise dekorative genstande ved siden af ​​sennepsgult lædersofa. En belyst kassehylde fremviser smukt dyrefigurer over erklæringssofaen.

  • 11 |
Træbeklædte vægge afspejler husets ydre æstetik. Tan stole fortsætter den rige jordiske tone til spisepladsen.

  • 12 |
Et beskedent glas spisestue lysekrone subtilt fanger sollyset i dagtimerne.

  • 13 |
Moderne frugtskåle pryde det flotte hvide marmorbord.

  • 14 |
EN Buddha statue angiver et område for tilbedelse inden for det første anlagte gårdsplads design i stueetagen. Et tempeltræ dukker op bag Pujaen og trækker øjet op gennem etageladet i flere etager til et ovenlys ovenover.

  • 15 |
En blank hvid luksuriøst køkken laver et L-formet arrangement omkring husets forside. Enkel pendellamper i køkkenet slip en kontrasterende sort accent.

  • 16 |
Metalbanerne i den spektakulære flydende trappedesign blev inspireret af den japanske origami -kunst. Den velformede stol i gården nedenunder er en Skalstol i Wegner -stil. Den oprindelige Wegner Shell stol blev designet af Hans Wegner for Carl Hansen & Søn i 1963.

  • 17 |
Oppe på første sal, a lille sofa, puf og plantemaskine udgør et andet uformelt familieloungeområde.

  • 18 |
Det indendørs plante fodres med sollys fra et stort ovenlysvindue. En glasvæg indrømmer solvask i det nærliggende soveværelse.

  • 19 |
Ovenlysvinduet er placeret direkte over den beboede gårdhave i stueetagen.

  • 20 |
På den anden side af loungen på første sal er et moderne hjemmekontor er indrettet med et minimalistisk flydende skrivebord design.

  • 21 |
Soveværelset i glasvæg er dekoreret med en energisk kontrast af rødlige og kongeblå accentstykker. Stofpaneler installeres for at give beskyttelse af personlige oplysninger, når det kræves.

  • 22 |
Soveværelset udfolder sig til en fabelagtig to -etagers suite. En lille landing er vært for en anden Lænestol i Eames -stil. Det original Eames stol blev designet af Charles og Ray Eames til Herman Miller i 1956.

  • 23 |
Forsænkede hyldenicher er foret med rødder.

  • 24 |
Hvert soveværelse i hjemmet får sin egen unikke identitet.

  • 25 |
Her ændres paletten til blå og gul indretning, og layoutet spænder over et enkelt niveau. EN pendel til soveværelset falder foran en forsænket reol i stedet for et natbord.

  • 26 |
EN moderne forfængelighed på badeværelset styles ensuite med en fed sort accent mod en rå betonvæg.

  • 27 |
En designer soveværelse stol og et tæppe definerer et lille loungeområde inde i dette smukke soveværelse.

  • 28 |
Dekorative spejle danner en baggrundsbelyst serie over unik badeværelsesvask.

  • 29 |
Sammenflettede indendørs og udendørs rum filtrerer i naturligt lys og ventilation.

  • 30 |
Oppe på anden sal er der et gæstesoveværelse og en halvåben terrasse med tekøkken.

  • 31 |
Et traditionelt bærende og modvægtssystem er blevet anvendt til dramatisk at udkæmpe en række 2 ″ tykke Sadahalli -plader ved en skærmvæg ved hovedindgangen.

  • 32 |
Grundplan, herunder formelle og uformelle lounger, køkken, spisestue og bryggers og det første af fem soveværelser. Soveværelset i stueetagen er komplet med badeværelse og walk-in closet til husejerens forældre.

  • 33 |
Mezzanin plantegning, herunder en børns soveværelse suite med walk-in closet og badeværelse.

  • 34 |
Første salsplan, herunder soveværelse, gæstesoveværelse, endnu et børns soveværelse, et familie loungeområde og et arbejdsværelse med balkon.

  • 35 |
Anden salsplan, herunder et andet gæstesoveværelse med eget badeværelse og en stor terrasse med tekøkken.


Tjek den hjemmetur video:

Vær sikker på abonnere på Home Designing på Youtube til almindelig arkitektur og designvideoer.

instagram story viewer
  • Aug 25, 2021
  • 86
  • 0